Glitter Eco Lovers

Om oss

Glitter Eco Lovers er et resultatet etter en jakt på et miljøvennlig produkt som skulle glitre opp glade musikkelskere på festivaler i Norge. 5 år senere finner du merkevaren i alle store kosmetiske online butikker i Norge, i flere fysisk butikker & salonger, og på full fart inn i det svenske markedet.

Velkommen til en verden av glitter!

2017 jobbet jeg på musikkfestivaler i Norge, og hadde et ønske om å tilføre den norske festival-scenen trendy glitter-makeup som var blitt så populært i land som USA, Australia, Tyskland og England. Problemet var at jeg ikke orket tanken på forsøplingen av naturen ved å bruke ordinært kosmetisk plastglitter. Jeg startet en intens research etter et tilsvarende glitrende produkt, og så…våren 2018…oppdaget jeg en ny type glitter på markedet som endret alt. Et plantebasert og nedbrytbart bioglitter. Og dette var sommeren da Glitter Eco Lovers ble født.

 

Våren 2021 stiftet jeg Eco Lovers AS og fikk med meg makeup artist Tomas Erdis på eiersiden samt 6 mindre investorer. Glitter Eco Lovers gikk fra å være et morsomt sideprosjekt til en altoppslukende fulltidsjobb og livsstil.

 

På 1 1/2 år har det skjedd mye; fra rebranding med ny logo og emballasje, slipp av ny produktlinje av et spiselig glitter, til å få innvilget støtte fra Innovasjon Norge for å utvikle et nytt spennede bioglitter produkt.

 

Vår forretningsmodell er fremdeles helt lik som da jeg startet i 2018 forankret i prinsippet trippel bunnlinje PPP modellen: Profit, People, Planet.

Nå glitrer vi alle sammen uten dårlig samvittighet, og det føles utrolig ✨

Klem Charlotte