Glitter Eco Lovers

Om Oss

HISTORIEN

Da jeg jobbet på festival i 2018 bestemte jeg meg for å tilby glitterstyling til kundene mine etter inspirasjon hentet fra festivalen Coachella. Men da jeg leste en artikkel i New York Times at plastglitter var et stort miljøproblem fikk jeg litt sjokk! Ikke hadde jeg tenkt på før at glitter er laget av plast!

Heldigvis oppdaget jeg Bioglitter som ingen knapt hadde hørt om den gang. Bioglitter selges kun i bulk av produsenten, så jeg måtte ta alt jeg hadde av sparepenger for å kunne kjøpe kilovis med bioglitter i masse ulike farger og størrelser. Deretter satt jeg kveld etter kveld etter at min sønn hadde lagt seg (for jeg hadde selvsagt annen jobb på dagtid) og mixet og testet til jeg var fornøyd med mine glitterblandinger.

Glitteret ble en superhit på Stavernfestivalen og det viste seg at mange ønsket å kjøpe det med seg hjem. Så da var det å finne på et kult merkevare navn, få laget en logo, hyre inn en grafisk designer, finne passende emballasje og printe merkelapper. Det bare ballet på seg, for deretter måtte jeg jo ha nettbutikk osv osv. 

All jobben gjorde jeg selv i starten. Denne bedriften har bokstavelig talt blitt født på kjøkkenbordet mitt, og i travle perioder måtte jeg få hjelp av mamma til å pakke varer på kvelder og i helger. Glitter Eco Lovers er ikke bare en jobb for meg, det er et barn nr to.

Fremdeles er over 99% av dagens glitter laget av plast, og dette faktum gjør meg bare enda mer gira til å bygge opp Glitter Eco Lovers til å bli en internasjonal merkevare.

 💚 Grunnlegger Charlotte Bakke

Nå kan bli investor i Glitter Eco Lovers > https://glitterecolovers.no/investor-onepager/

VÅRT GEL TEAM ✨

 

CHARLOTTE BAKKE

Grunnlegger  kreativ leder og produktutvikler

Drifter selskapet med høyt miljøengasjement. Hun har lang fartstid fra varehandel, salg, event og ledelse. Hun har tidligere vært eier av en franchise virksomhet og drevet e-commerce. Hun har erfaring fra 3 startups og har utviklet en rekke produkter.

 

TOMAS ERDIS

Medeier – Makeup ekspert, SoMe og produktutvikling

Juni -21 ble Tomas Erdis med på eiersiden med ansvar for sosiale medier. Han er også en stor bidragsyter med sin kompetanse innen kosmetikk og trender. Tomas har høy ekspertise som makeup artist med har et stort nettverk innen motebransjen i Norge.

 

Malin Lossius

Makeup artist og influenser – SoMe ansvarlig og creator

 

Ragnhild Løvvold

Grafisk designer – emballasjedesign