Glitter Eco Lovers

Om oss

Glitter Eco Lovers er et resultatet etter en jakt på et miljøvennlig produkt som skulle glitre opp glade musikkelskere på festivaler i Norge. 4 år senere finner du merkevaren i alle store kosmetiske online butikker i Norge, i flere fysisk butikker & salonger, og på full fart inn i det svenske markedet.

Velkommen til en verden av glitter!

Charlotte Bakke er grunnlegger av GEL (Glitter Eco Lovers) og har lang erfaring fra varehandel og produktutvikling. Hun har tidligere drevet nettbutikk og import av smykker, og har utviklet produkter under eget brand Myjouels. I tillegg driver hun i dag festivalkonseptet Festivalia som eies av EVENT by Bakke.

I 2021 ble Tomas Erdis (Tomas Erdis Makeup) med på eiersiden med ansvar for sosiale medier. Med sin ekspertise som makeup artist og et stort nettverk innen mote & makeup, har Glitter Eco Lovers fått et skikkelig boost og vokser raskere enn noen gang. Han er også medeier i både Beautybloggerne og Blunk Details.

Med i vårt team har vi i tillegg investorer som komiker Trine Lise Olsen og dj/influenser/markedsutvikler Martine Hammervold-Austinat.

For mer informasjon kontakt oss gjerne på charlotte@ecolovers.no

Vi ønsker deg en glitrende dag!

 

Vennlig hilsen glitterteamet