Glitter Eco Lovers

Investor

BLI INVESTOR I NORGES MEST GLITRENDE MERKEVARE

GLITTER ECO LOVERS

Invester i GLITTER ECO LOVERS

Et unikt og bærekraftig alternativ i beauty-bransjen

GEL ble til som et resultat etter en jakt på et miljøvennlig alternativ til plast-basert kosmetisk glitter, som er et stort forurensingsprobem. Tenk bare hvor mange tusen tonn plastglitter som ligger på havets bunn!

Det hele startet som et lite sideprosjekt for grunnlegger Charlotte Bakke, som ønsket å pynte festglade mennesker på Stavernfestivalen med et produkt som var miljøvennlig, dyrevennlig og vegansk.

I dag består Glitter Eco Lovers av 14 produktlinjer, og over sommeren lanserer vi vår første øyeskyggepalett!

Du finner merkevaren i over 150 butikker/salonger i Norge, og i mange av de største online butikkene for kosmetikk i Norden.

 

Glitter Eco Lovers opererer i et marked med vekst år etter år, både globalt og i Norden.

Kosmetikkbransjen er DIGER, faktisk $270 milliarder pr år på verdensbasis, og det nordiske markedet er på 65 milliarder.

Forbrukere krever i økende grad at merkevarene tar mer ansvar for miljø og bærekraft. Lovverk og reguleringer strammes inn og det vi ser nå er bare starten. Dette er fakta som gir oss et mulighetsrom hvor vi nå tar posisjon som et grønt norsk merke med internasjonale ambisjoner.

Ikke bare tar vi posisjon; dette brenner vi for!! Og med denne  innstillingen og vårt brennende engasjement, står vi godt rustet for videre vekst både nasjonalt og internasjonalt.

3 gode grunner til å investere i GEL

Forbrukere etterspør

Retail/varehandel ønsker i større grad å føre grønne merker i sine butikker grunnet økende etterspørsel fra forbrukere.

Grønn kosmetikk

Det finnes få 100% grønne beauty brands. GEL er nær plastfritt, vegansk, fri for allergener og er absolutt ikke testet på dyr.

Ekspertise og kvalitet

Vårt team innehar unik ekspertise innen makeup, kosmetiske ingredienser og miljøvennlig emballasje. I tillegg har vi lang og god erfaring med produktutvikling og salg.

HISTORIEN

Da jeg jobbet på festival i 2018 bestemte jeg meg for å tilby glitterstyling til kundene mine etter inspirasjon hentet fra festivalen Coachella. Men da jeg leste en artikkel i New York Times at plastglitter var et stort miljøproblem fikk jeg litt sjokk! Ikke hadde jeg tenkt på før at glitter er laget av plast!

Heldigvis oppdaget jeg Bioglitter som ingen knapt hadde hørt om den gang. Bioglitter selges kun i bulk av produsenten, så jeg måtte ta alt jeg hadde av sparepenger for å kunne kjøpe kilovis med bioglitter i masse ulike farger og størrelser. Deretter satt jeg kveld etter kveld etter at min sønn hadde lagt seg (for jeg hadde selvsagt annen jobb på dagtid) og mixet og testet til jeg var fornøyd med mine glitterblandinger.

Glitteret ble en superhit på Stavernfestivalen og det viste seg at mange ønsket å kjøpe det med seg hjem. Så da var det å finne på et kult merkevare navn, få laget en logo, hyre inn en grafisk designer, finne passende emballasje og printe merkelapper. Det bare ballet på seg, for deretter måtte jeg jo ha nettbutikk osv osv. 

All jobben gjorde jeg selv i starten. Denne bedriften har bokstavelig talt blitt født på kjøkkenbordet mitt, og i travle perioder måtte jeg få hjelp av mamma til å pakke varer på kvelder og i helger. Glitter Eco Lovers er ikke bare en jobb for meg, det er et barn nr to.

Fremdeles er over 99% av dagens glitter laget av plast, og dette faktum gjør meg bare enda mer gira til å satse internasjonalt. Verden trenger oss! Bli med da vel!

 💚 Grunnlegger Charlotte Bakke

PARTYSTEMNING ׀ GLEDE ׀ DRIVKRAFT ׀ SAMHOLD

Vår vekst fra 2021 – 2022

Omsetning                       + 345%
Enheter solgt 2022         27.000 
I over 150 fysiske butikker/salonger
I 10 store nordiske online butikker
 
Fairy Dust

 

Kosmetisk Glitter for hud & hår

 • Plante-basert
 • Vegansk
 • Ikke testet på dyr
 • Uten allergener
 • Nedbrytbart

 

EAT ME spiselig glitter

 • Mineral-basert
 • Uten smak & lukt
 • Vegansk
 • Ikke testet på dyr
 • Uten allergener
 • 100% spiselig

Forbud mot engangsplast er bare starten…

I juli 2021 ble bruk av engangsplast forbudt i Norge og i EU. Det er forventet at ytterligere lovgivning vil komme som et ledd i Norge sin nullvisjon av plast i havet, og det samme gjelder for EU.

Kosmetikkbransjen bidrar til forurensing med mye plastemballasje, i tillegg til bruk av plast-basert glitter i sine formuleringer (dvs ingrediensene i et produkt). Vi ser flere merkevarer har begynt å gjøre noen endringer, men etter vår mening går dette alt for tregt.

GEL står i en unik posisjon til å ta markedsandeler som en av få ekte grønne kosmetiske brands. Vår strategi er å fortsette på den veien vi går, og ikke gå i fotsporene til noen andre. Vårt miljøengasjement for et renere hav og motstand av testing på dyr, ligger som et godt  fundament for videre produktutvikling og internasjonale vekst.

VÅRT GEL TEAM ✨

CHARLOTTE BAKKE

Grunnlegger  kreativ leder og produktutvikler

Drifter selskapet med høyt miljøengasjement. Hun har lang fartstid fra varehandel, salg, event og ledelse. Hun har tidligere vært eier av en franchise virksomhet og drevet e-commerce. Hun har erfaring fra 3 startups og har utviklet en rekke produkter.

 

TOMAS ERDIS

Medeier – Makeup ekspert, SoMe og produktutvikling

Juni -21 ble Tomas Erdis med på eiersiden med ansvar for sosiale medier. Han er også en stor bidragsyter med sin kompetanse innen kosmetikk og trender. Tomas har høy ekspertise som makeup artist med har et stort nettverk innen motebransjen i Norge.

 

Malin Lossius

Makeup artist og influenser – SoMe ansvarlig og creator

 

Ragnhild Løvvold

Grafisk designer – emballasjedesign

Våre rådgivere 🤩

Frode Øvrevik

Økonomisk rådgiver v/kapitalinnhenting

Marie Kobro

Daglig leder/CEO Gründerhuset Hi5

Isabella Müller-Hansen

Rådgiver merkevare- og markedsføringsstrategi i regi av IN

Terje Børresen

Branding spesialist og coach

Våre satsningsområder

Internasjonal nettbutikk med worldwide shipping

Vi har høy etterspørsel fra internasjonale kunder som ønsker å kjøpe våre produkter, så vi jobber i disse dagen med å få på plass internasjonal e-commerce.

Innsalg til retail-kjeder i Europa og USA

Vi er i dag i dialog med en dansk kjede for lansering av GEL i deres butikker våren 2024. Vi har stadig vekk forespørsel fra agenter som ønsker en distribusjonsavtale,  noe som kan være av interesse nå som vi satser internasjonalt.

Stylingglitter i bulk B2B

I Norge i dag er vi leverandør av stylingglitter i bulk til flere bedrifter som bruker glitter i sponsorship. Her finnes det også et stort internasjonalt marked.

Produktutvikling

I 2022 mottok vi støtte av Innovasjon Norge til å lage nye miljøvennlige produkter med eco glitter, og til høsten lanseres bl.a en ny øyeskygge palette. Flere produkter er under utvikling og vi lanserer et super-kult hårglitter i november 🤩

 

Emisjonsinfo

Vår offisielle emisjon stengte den 22 sept. 2023, men vi er interessert i å komme i kontakt med investorer som kan gå inn med mellom 300-800.000,- i en rettet emisjon.

 

 
Verdsettelsen              13.950.000 nok
aksjer for salg            3.334 – 8.889
minste tegning              3.334 aksjer (300.060 nok)
maks tegning                 8.889 aksjer (800.010 nok)
PRIS PR AKSJE                   90,-

 

Kontaktperson

Charlotte Bakke

Epost: charlotte@ecolovers.no

Telefon 924 65 948

 

Meddelelser
• Enkelte uttalelser i presentasjonen kan gjelde fremtidige forhold, inkludert uttalelser vedrørende hensikt, meninger og tro på eller nåværende forventninger til selskapet med hensyn til, blant annet mål og strategier, planer for ny produktutvikling,samarbeidspartnere, selskapets målmarkeder, evaluering av selskapets markeder, konkurranse og konkurranseposisjon, og annen informasjon eller fremstilling inkludert i presentasjonen.
• Slike uttalelser om fremtidige forhold er ingen garanti for fremtidig utvikling, og er forbundet med kjente og ukjente risiko- og usikkerhetsmomenter og andre faktorer, som kan resultere i at faktiske resultater og utfall kan bli vesentlig forskjellig fra fremtidige resultater, prestasjoner eller utfall uttalt eller implisitt gitt ved uttalelser og informasjon i denne presentasjonen.
• Innholdet i denne presentasjonen skal ikke anses som finansiell, juridisk, skattemessig, forretningsmessig eller annen profesjonell rådgivning. Mottaker av presentasjonen må konsultere sine egne profesjonelle rådgivere for slik rådgivning.

Kontakt Charlotte Bakke : charlotte@ecolovers.no