Glitter Eco Lovers

Hvorfor velge Glitter Eco Lovers?

Vel, først og fremst må du være en glitterelsker. Og jeg har oppdaget at det å være en glitterelsker ikke vil si at du går rundt med glitternegler og rosa t-shirts med Hello Kitty glitter på. Selv om sikkert noen gjør det også. Og det er helt ok!


Glitter er noe barn, tenåringer, og unge jenter elsker tenker de fleste. Men til og med voksne kvinner, når de legger alderen sin til side, gleder seg over å ha dette på under festligheter. Og ikke bare under festligheter. Det jeg har oppdaget er at mange av dere bruker glitter som en motivasjon til trening! Er ikke det fantastisk? Og ikke så rart når man tenker over det. Glitter gir glede. Treningsglede, danseglede, barnlig glede og et symbol på at vi har det gøy og koser oss. Glitter Eco Lovers lar festen glitre videre uten den dårlige samvittigheten som mikroplast i ordinært glitter har brakt på banen. Du kan se hele kolleksjonen her

Glitter Eco Lovers bruker kun råvarer som er sertifisert bioglitter. Det betyr at det er plantebasert og nedbrytbart. Ikke bare løser dette problemstillingen med det plastbaserte glitteret, men det er også en løsning som er mer komfortabel på huden. Under festligheter og trening er det unektelig viktig, spesielt på varme sommerdager.


Festivaler og eventer som Pride Oslo, Stavernfestivalen, og KK-Mila jekkes ett hakk opp med glitteret vårt. Det er en innebygd glede i glitter, og selv på de gråeste dagene bidrar vårt glitter til å sette et smil om munnen på deltakerne. Jeg kaller det glitrende gledesspredning!


Gleden strekker seg også utenfor festivallivet og de mange arrangementene jeg er med på. Siden driften foreløpig foregår på hjemmekontor og lager, får min sønn ofte glitter i håret. Det blir til tider med ham til skolen, hehe. Som et resultat har jeg blitt kjent som Glittermamma i min omgangskrets. Og jeg er SÅ klar for å bli hele Norges Glittermamma inn i fremtiden!


Glittergleden er derimot langt i fra begrenset til Norge. I dag er Glitter Eco Lovers en del av porteføljen til flere internasjonale nettforhandlere slik at det internasjonale markedet allerede har fått kjenne vår gledesspreder tett på. Alle skal få, ikke sant?


Min lidenskap er at dere som ønsker å glitre av glede skal få lov til det uten kompromiss. Det kan dere nå gjøre med god samvittighet og med et komfortabelt produkt som er nedbrytbart, vegan og ikke er testet på dyr. Glitter Eco Lovers er klare til å fortsette å spre glitrende glede til folket!


Masse kjærlige hilsener fra Charlotte Bakke
Grunnlegger og kreativ leder av Glitter Eco Lovers

Kontaktinformasjon: charlotte@ecolovers.no eller mob 924 65 948

Legg igjen en kommentar