Glitter Eco Lovers

Kosmetisk glitter

Vårt kosmetiske glitter er laget av cellulose fra planter som gjør det nedbrytbart, komposterbart og helt unikt på markedet. Det er ikke testet på dyr, som gjør det mulig for deg å glitre med god samvittighet! Vi bruker bioglitter i våre produkter, det miljøvennlige alternativet til tradisjonelt plast-basert glitter.

Vårt eco-glitter er ikke bare bedre for planene, det er også bedre for deg! Tradisjonelt glitter av plast kan føre til hudirritasjon, mens eco-glitteret er skånsomt for huden, og trygt for alle å bruke.

Glittermixene er skreddersydde og består av forskjellige størrelser og farger glitter som gir de en fantastisk look. Bruk det i håret, på ansiktet eller kroppen, eller på neglene! 

Så hva venter du på? 
Bli med på glitter-revolusjonen og bytt til eco-glitter. Da kan du gjøre din del for å ta vare på miljøet, og samtidig skinne og spre glede. La oss gjøre verden litt mer glitrende, et nedbrytbart glitterkorn av gangen!